CISCO Hálózati Akadémiaként az új tanévtől…

Cisco

A sikeres együttműködésnek és a közös céloknak köszönhetően intézményünk 2014 augusztusától már, mint lokális CISCO Hálózati Akadémia végzi leendő informatikus diákjainak képzését.

A Cisco Hálózati Akadémia alapvető küldetése az IT hálózati szakemberhiány csökkentése, amely a gazdaság versenyképességének erősítése érdekében Magyarországon is rugalmas képzési megoldásokat kíván. A Hálózati Akadémia alapját a folyamatosan bővített, modellértékű, E-Learning alapú tananyagok és kurzusok képezik.

A képzések illeszkednek a szakképzési rendszerhez, OKJ képesítés(ek) és/vagy a nemzetközi szabványoknak megfelelő, ipari minősítések megszerzését teszik lehetővé.

Az új tanévtől tehát már Hatvanban is van arra lehetőség, hogy kihasználva a hálózat adta lehetőségeket, komoly, a piaci igényekhez igazodva, megfelelő ismeretanyagot közvetítve igazi szakembereket neveljünk a jövő számára.

A Cisco Hálózati Akadémia tananyagát neves és független oktatókkal együttműködésben dolgozták ki. Az IT Essentials képzés olyan fiatalok számára fejlesztették ki, akik szeretnének gyakorlati tudást szerezni a számítógépek működéséről, összeállításáról, a hardveres és szoftveres hibák felismeréséről és javításáról. A CCNA kurzusok elvégzésével a hallgatók az iparági normáknak megfelelő képesítést szereznek kis-és közepes méretű hálózatok tervezésére, építésére és karbantartására.

Légy te is CISCO Akadémiánk tanulója, jelentkezz informatikusnak!

Toldi Levente – akadémiai oktató