10 éves az FSZ képzés

fsz10

A Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola érettségire épülő felsőfokú szakképzés(FSZ) évfolyamain már 10 éve készít fel Banki- és Pénzügyi szakügyintéző szakképesítésekre.

2012. április 25-26-án jubileumi Széchenyi Szakmai Napok rendezvényei lehetőséget adtak az intézmény történetében top listás képzéseken elért eredmények összegzésére.

clip_image004A közös sikert közösen ünnepeltük meg a képzésünket akkreditáló Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karának képviselőjével. Kerekasztal beszélgetésen az önkormányzat, a végzett diákjaink, a képzéseken oktatók és a gyakorlati helyet biztosító intézmények, vállalkozások képviselői elemezték az FSZ képzésünk 10 évének tapasztalatait, erőfeszítéseit; megköszönve a régiós, az országos és a nemzetközi versenyeken sikereket elért tanulók, tanárok munkáját, akik öregbítették az iskolánk hírnevét.

Úgy gondolom, hogy az iskolánk büszke lehet az FSZ képzésünk elmúlt 10 évének eredményeire, a jubileum pedig az iskola történetének fontos állomása és nem csupán számadat, hanem a közös siker örömteli érzése.

<p>Tóth Ágota</p>  <p>gyakorlati oktatásvezető