LCCI szaknyelvvizsga

LCCI Angol üzleti szaknyelvvizsga

LCCI English for Business

Egynyelvű, államilag elismert nemzetközi
angol üzleti szaknyelvvizsga

Iskolánk az egri Katedra nyelviskolával együttműködve felhívja a figyelmet egy új típusú nyelvvizsgára. A Londoni Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi, akkreditált, angol üzleti szaknyelvvizsgájának letételére most már Egerben is van lehetőség. Az alapfokú nyelvvizsgára 32 órás, a középfokúra 64 órás felkészítő tanfolyam indul a Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában.

Miért érdemes az LCCI vizsgát választani?

Az LCCI okleveleket számos angolszász egyetem, szakmai szervezet és munkaadó ismeri el magas színvonala és valós tudást tükröző bizonyítványa miatt. A vizsgarendszer akkreditált, tehát továbbtanulásnál plusz pontot jelent, a felsőoktatási intézmények pedig elfogadják a diploma megszerzéséhez. Különösen hasznos azok számára, akik gazdasági szakterületen szeretnének dolgozni, vagy már ott dolgoznak. A gazdasági jellegű főiskolákon a diploma megszerzéséhez szakmai nyelvvizsga letételére van szükség, a meglevő általános nyelvvizsgát szakmaival kell kibővíteni. Az LCCI nyelvvizsgával két vizsga letétele helyett egy lépésben lehet eljutni a szükséges nyelvvizsga bizonyítványhoz.
A vizsga egynyelvű, írásbeli és szóbeli részből áll. A nyelvvizsga részletes leírását a www.eger.katedra.hu/LCCI_nyelvvizsga és a www.lcci.hu címen lehet megtalálni.
A legközelebbi nyelvvizsgaidőpontok: szeptember 4. és november 14.

Nem csak széchenyisek és nem csak diákok jelentkezését várjuk!

Az érdeklődők keressék Mesterné Széles Ágnest,
az iskola központi számán (37/341-594)
vagy személyesen az iskolában.

Vélemény, hozzászólás?